What's New

Download | Fiq - Fiq [2008] - Full Album

Perhatikan penampilan terbaru Fiq yang dirakamkan ketika majlis pelancaran single terbarunya, di sini semalam. Adakah dia layak dilabelkan sebagai Rockers Era Baru?

Sama ada setuju atau tidak, itulah jolokan yang ingin di bawa Fiq atau nama sebenarnya Mohd Firdaus Abdul Halim,25, sempena pelancaran single terbaru ciptaan Tony Spider dan lirik oleh Loloq berjudul Bukti.

Malah, ketika ditanya pihak media berhubung kesediaannya memikul gelaran berkenaan, penyanyi yang lahir dari program realiti, Mentor itu, menganggapnya sebagai tanggung jawab besar yang perlu dipikul dalam satu cara memperluaskan namanya di persada seni hiburan tempatan. "Ini adalah tanggungjawab saya dan sudah menjadi tanggungjawab saya juga untuk membuktikan bahawa muzik rock yang saya bawakan ini benar-benar bagus," katanya apabila diminta mengulas berhubung jolokan itu.

Bercerita mengenai single terbarunya, Bukti, Fiq berkata, masih terlalu awal untuk meramalkan sambutan yang bakal diterimya menerusi lagu berirama rock balada berkenaan.

Bagaimanapun dia berkata, pihak EMI mempunyai strateginya tersendiri untuk memasarkan single terbarunya itu sehinggalah apabila munculnya album sulungnya yang bakal menjengah pasaran, Oktober nanti.Tracklist(Download|Ziddu):


01 - Bukti.mp3(6.88 MB)
02 - 3 Malam Tanpa Bintang.mp3(6.48 MB)
03 - Bukti (Minus One).mp3 (6.87 MB)
04 - 3 Malam Tanpa Bintang (Minus One).mp3 (6.47 MB)
05 - Bukti (Nada Dering Muat Turun).mp3(1.12 MB)
06 - 3 Malam Tanpa Bintang (Nada Dering Muat Turun).mp3


Download (RapidShare)


Full AlbumRead More......
Related Posts with Thumbnails

Latest

Download Full Album

.. .... .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. ..
/* /*