What's New

Mila - Aku Lebih Tahu mp3

The album was sold since last 28th December, also including Maestro Talent & Management Head Operational Officer, Freddie Fernandez song, lyric by Habsah Hassan called, Pergimu.

The song was created as a memoirs of the late Nurin Jazlin Jazimin & her family.

The album contains 8 songs and 4 of them were created by Ajai. Including 3 new songs, Ilham Di Matamu, Aku Lebih Tahu and Demi Cinta Selamanya.

Audi Mok contributed bubble gum pop song, Mila Bila Cinta and Gila. Another song was contributed by a young composer, Yuriz.

Download:Mila - Aku Lebih Tahu mp3

Read More......

The Lima - Buronan Cinta mp3

TIGA anak muda dari Bandung, Indonesia Bony Adam (Bony), Taurani Rahadian (Taura) dan Arif Topan Sanjaya (Arif) yang menggelarkan diri mereka sebagai The Lima ini dikira cukup bertuah.

Bukan sahaja menyandang gelaran juara musim pertama rancangan realiti popular terbitan TV3, Gangstarz, bahkan mereka juga berpayung di bawah KRU Music Group.

Kini, mereka lahir dengan album penuh yang juga berjudulkan nama kumpulan mereka sendiri iaitu The Lima sebagai pengenalan kepada peminat yang masih belum mengenali mereka.

Jika diteliti dengan betul mereka tidak ubah seperti kelahiran semula trio KRU. Anggota juga berjumlah tiga orang, lagu-lagu yang menjadi pilihan juga tidak kurang bezanya.

Jadi mungkinkah mereka merupakan kelahiran semula KRU versi Indonesia kerana khabarnya album mereka juga bakal di pasarkan di negara asal mereka tidak lama lagi.

"Kami berbangga kerana diberi tunjuk ajar oleh KRU sendiri, jika mahu katakan kami merupakan KRU versi Indonesia, itu tidak wajar kerana The Lima dan KRU punyai perbezaan yang besar.


Download:The Lima - Buronan Cinta

Read More......

Nubhan AF6 - Ada Untukmu mp3

nubhan- Ada Untuk Mu.mp3

Read More......
Related Posts with Thumbnails

Latest

Download Full Album

.. .... .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. ..
/* /*