What's New

Letto - Truth, Cry , Lie

emunculan Letto di pasaran Malaysia dengan Truth, Cry and Lie, ternyata mendapat sambutan. 3.5/5 bintang.


Satu lagi kumpulan dari Indonesia Letto mencuba nasib di Malaysia. Dengan penampilan sebuah album yang menggunakan tajuk berbahasa Inggeris ` Truth, Cry and Lie, Letto memulakan langkah untuk mengembangkan sayangdi negara bertuah ini. Ternyata usaha mereka tidaks ia-sia.


Penghasilan album yang menenengahkan irama pop Melankolik ini menitikberatkan kualiti dan usaha itu berbaloi apabila baru-baru ini fi Anugerah Planet Muzik 2007 di Singapura, Letto berjaya mengondol Anugerah Duo/Berkumpulan Baru Terbaik. Tahniah!


Dianggotai oleh Noe, Patub, Arian dan Dedi, Letto mempertaruhkan Ruang Rindu sebagai single pertama mereka. Lagu ini enak didengar dan serta-merta mendapat tempat di kalangan pendengar-pendengar tempatan. Ruang Rindu kini antara lagu-lagu yangpopular menjadi pilihan pendengar di radio ERA.


Lain-lain lagu yang tersenarai adalah seperti Sampai Nanti, sampai Mati, Sandaran Hati, Sebenarnya cinta dan beberapa lagu Inggeris seperti No One Talk About Love Tonight, Insensitive dan Truth, Cry and Lie.

0 comments:

Related Posts with Thumbnails

Latest

Download Full Album

.. .... .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. ..
/* /*